Zadaj pytania, jak przechwytywać lub konwertować strony internetowe lub HTML into obrazy, dokumenty CSV, PDF lub DOCX, a także informacje na temat konwertowania filmów into animowane pliki GIF za pomocą naszego interfejsu API.
Cześć drużyno,
Czy możesz sprawdzić zrzut ekranu pod poniższym adresem URL?
https://www.liverpool.com.mx/tienda/pdp/multifuncional-hp-modelo-smart-tank-530,-tanque-de-tinta-a-color,-wifi/usb,-botellas-de-tinta-negro/color/1091438077
Nie dostaję zrzutu ekranu całej strony. Gdy dochodzimy do dołu strony, górna sekcja nie jest przechwytywana.
Próbowałem wiele, jeśli możesz zapewnić mi rozwiązanie jak najszybciej, byłoby to naprawdę pomocne.
Dzięki,
Govinda Singha
Cześć Govindzie,
Powinieneś po prostu określić opóźnienie, aby umożliwić załadowanie zawartości. Użyłem opóźnienia 10000 ms i działało dobrze.
Z poważaniem
Cześć drużyno,
Użyłem poniższych Właściwości.
opcje.Wysokość przeglądarki = -1
opcje.Szerokość przeglądarki = -1
opcje. Szerokość wyjściowa = -1
opcje.Wysokoscwyjscia = -1
opcje. Opóźnienie = 10000
Dzięki temu otrzymuję górną część, ale nie otrzymuję pełnej strony (wciąż brakuje stopki).
Dzięki,
Govinda Singha
Dłuższe opóźnienie rejestruje dno, którego użyłem 30000 ms.
Użyłem 30000ms, ale nadal ten sam problem.
Czy na pewno otrzymujesz zrzut ekranu całej strony?
To bardzo pilne z naszej strony. Czy możesz to sprawdzić i skontaktować się ze mną jak najszybciej?
a z jakiego programu korzystasz?
Używam technologii .net z VB i C#.
Dim GrabzIt As GrabzItClient = Nowy GrabzItClient (klucz aplikacji, tajny klucz)
Opcje przyciemnienia Jak ImageOptions = Nowy ImageOptions()
opcje.Wysokość przeglądarki = -1
opcje.Szerokość przeglądarki = -1
opcje. Szerokość wyjściowa = -1
opcje.Wysokoscwyjscia = -1
opcje. Opóźnienie = 30000
GrabzIt.URLToImage(„https://www.liverpool.com.mx/tienda/pdp/multifuncional-hp-modelo-smart-tank-530,-tanque-de-tintaa-color, -wifi / usb, -botellas-de-tinta-negro/kolor/1091438077", opcje)
GrabzIt.SaveTo(ścieżka zrzutu ekranu)
Nie ma znaczenia, jakiego języka używasz, ponieważ wszystko komunikuje się z tym samym interfejsem API. Nie powinieneś ustawiać BrowserWidth na -1. To da ci domyślną szerokość, być może ustaw ją na coś większego, na przykład 1200.
W każdym razie w naszej najnowszej wersji, którą właśnie wprowadziliśmy, dodaliśmy inteligentniejszą technikę przewijania. Więc teraz powinno działać.