Zadaj pytania dotyczące korzystania z narzędzia do zrzutów ekranu GrabzIt.
Mój błąd. Chyba chcąc wyrazić się zwięźle, wyraziłem się zbyt krótko.
Staram się zautomatyzować proces i mam poprawny adres URL, aby wygenerować raport działający poprawnie i nazwać plik datą i godziną. Teraz chcę, jeśli to możliwe, zapisać wynikowy plik na moim komputerze, a nie pozostawić go w systemie Grabzit, gdzie nie jestem pewien, ile to będzie save (po jednym dziennie) i też przeczytaj gdzieś na stronie, że konta z niższej półki nie pozwalają na archiwizację.
Dziękuję za odpowiedź (która jest całkowicie poprawna, ale nie pomaga mi, ponieważ nie zadałem pytania poprawnie!). Jeśli ktoś mógłby zasugerować najlepsze podejście do przesyłania wyników do mojego komputera lub naszej sieci lokalnej, byłoby to wspaniałe i bardzo doceniane.
/s/ John
Bez problemu. Nie możemy pobrać zrzutów ekranu bezpośrednio na Twój komputer, ponieważ gdyby to było możliwe, każda witryna internetowa mogłaby Cię zhakować.
Istnieją więc dwie opcje. Możesz ręcznie pobrać wszystkie pliki, wybierając okres w narzędziu do zrzutów ekranu, a następnie klikając przycisk Pobierz jako ZIP.
Możesz też wybrać opcję eksportu do Dropbox i mieć na swoim komputerze klienta Dropbox, który automatycznie pobierze pliki z Dropbox na Twój komputer lokalny.
Jak długo my przechwytywania archiwalne dla jest wyjaśnione tutaj.