Zadaj pytania dotyczące korzystania z narzędzia do zrzutów ekranu GrabzIt.
Zaimportowałem nowe zadanie z pliku CSV. Wygląda na to, że moje poprzednie zadania już zniknęły. Czy jest jakiś sposób, żeby je obejrzeć? Zabawa z filtrem daty nie wydaje się pomagać, a na stronie importu jest napisane, że importowanie nowych zadań spowoduje usunięcie moich istniejących zadań. Ale jednocześnie plany cenowe mówią, że mój plan powinien archiwizować wszystkie zrzuty ekranu przez 2 lata.
Ostrzeżenie na stronie importu odpowiada na to pytanie:
Importowanie danych spowoduje zastąpienie WSZYSTKICH bieżących zaplanowanych zadań i usunięcie wszelkich zarchiwizowanych zrzutów ekranu!
Jedynym sposobem uzyskania do nich dostępu jest wyeksportowanie zrzutów ekranu do lokalizacji strony trzeciej podczas pierwszego tworzenia zadań.
Więc kiedy mówisz, że archiwizujesz zrzuty ekranu przez okres do dwóch lat, to tylko wtedy, gdy nie importuję już żadnych zadań?
Przepraszamy, ale import oznacza całkowite przeładowanie wszystkich zaplanowanych zadań. Zatem zaplanowane zadania, które archiwizowałeś, już nie istnieją.
W głównym narzędziu znajdują się funkcje umożliwiające dodawanie wielu zadań na raz, pojedyncze zadania oraz oczywiście edycję i usuwanie zadań.
Podniosłem sprawę, aby zbadać sposoby wyraźniejszego przedstawienia tego w odniesieniu do importu.
Doceniam to. Ja też bym był intJestem zainteresowany współpracą z Państwem nad czymś bardziej dostosowanym do potrzeb mojej firmy, poza zakresem istniejących planów udostępniania opinii publicznej. Dzięki jeszcze raz.