Narzędzia do przechwytywania i konwertowania Internetu
Społeczność online GrabzIt

Archiwizacja zrzutów ekranu

Zadaj pytania dotyczące korzystania z narzędzia do zrzutów ekranu GrabzIt.

Zaimportowałem nowe zadanie z pliku CSV. Wygląda na to, że moje poprzednie zadania już zniknęły. Czy jest jakiś sposób, żeby je obejrzeć? Zabawa z filtrem daty nie wydaje się pomagać, a na stronie importu jest napisane, że importowanie nowych zadań spowoduje usunięcie moich istniejących zadań. Ale jednocześnie plany cenowe mówią, że mój plan powinien archiwizować wszystkie zrzuty ekranu przez 2 lata.

Pytanie zadane przez Hazel 7 sierpnia 2020 r

Ostrzeżenie na stronie importu odpowiada na to pytanie:

Importowanie danych spowoduje zastąpienie WSZYSTKICH bieżących zaplanowanych zadań i usunięcie wszelkich zarchiwizowanych zrzutów ekranu!

Jedynym sposobem uzyskania do nich dostępu jest wyeksportowanie zrzutów ekranu do lokalizacji strony trzeciej podczas pierwszego tworzenia zadań.

Odpowiedź udzielona przez wsparcie GrabzIt 7 sierpnia 2020 r

Więc kiedy mówisz, że archiwizujesz zrzuty ekranu przez okres do dwóch lat, to tylko wtedy, gdy nie importuję już żadnych zadań?

Odpowiedź od Hazel z 7 sierpnia 2020 r

Przepraszamy, ale import oznacza całkowite przeładowanie wszystkich zaplanowanych zadań. Zatem zaplanowane zadania, które archiwizowałeś, już nie istnieją.

W głównym narzędziu znajdują się funkcje umożliwiające dodawanie wielu zadań na raz, pojedyncze zadania oraz oczywiście edycję i usuwanie zadań.

Podniosłem sprawę, aby zbadać sposoby wyraźniejszego przedstawienia tego w odniesieniu do importu.

Doceniam to. Ja też bym był intJestem zainteresowany współpracą z Państwem nad czymś bardziej dostosowanym do potrzeb mojej firmy, poza zakresem istniejących planów udostępniania opinii publicznej. Dzięki jeszcze raz.

Odpowiedź od Hazel z 7 sierpnia 2020 r

Nie ma problemu, chętnie pomogę.