Zadaj pytania dotyczące korzystania z różnych wtyczek GrabzIt w aplikacji lub witrynie.
Cześć!
Zainstalowałem wtyczkę WordPress i dodałem tag wokół linku, którego chcę użyć, ale pojawia się ten błąd: Błąd GrabzIt: Musisz określić klucz aplikacji. Wiem, gdzie znaleźć klucz, ale gdzie go położyć? We wtyczce nie ma żadnych ustawień, więc jestem trochę zagubiony :-/
Mam nadzieję, że ktoś może pomóc!
Z poważaniem
Rakel
Aby ustawić klucz aplikacji, przejdź do ekranu administratora, następnie do ustawień w menu głównym po lewej stronie, a następnie wybierz Ustawienia GrabzIt.
Dziękuję bardzo za super szybką odpowiedź!
Mam jeszcze pytanie; czy można używać GrabzIt w taki sposób, że po najechaniu kursorem na adres URL pojawia się miniatura strony?
Tak, ale nie używając wtyczki Wordpress. Musiałbyś użyć Wtyczka Podgląd łącza.
Doskonały! Zainstalowałem wtyczkę, która pozwala mi dodać kod z pliku „blog-or-cms-install.txt” do mojej stopki (pamiętałem o dodaniu klucza API). Ale jestem trochę zdezorientowany, gdzie w kodzie HTML dodać klasę grabzit-preview.
Mój link wygląda tak:
Kliknij tutaj, aby przejść na moją stronę internetową
Gdzie idzie klasa? (Przepraszam za noobskie pytanie!)
Po prostu dodaj następujący kod do swojego linku, jak pokazano w pliku strona informacyjna.
class="grabzit-preview"
Czy istnieje ograniczenie ile razy można tego użyć w artykule? Mam 6 linków w artykule, pierwsze 4 działają, ale ostatnie 2 nie pokazują żadnej miniatury. Próbowałem nawet skopiować jeden z działających linków i umieścić go na dole artykułu, ale też nie zadziałało. Co robić?
Czy możesz podać link w artykule?
THe page is: https://www.hafdal.dk/legstadaleit/index.php/2018/09/23/sigurdur-einarsson-18-feb-1859-26-nov-1901/
Pierwszy „Sigurður Einarsson” u góry i drugi „Sigurður Einarsson” mają identyczny kod HTML.
Dziękujemy za zwrócenie nam na to uwagi. Wygląda na błąd, który wkrótce zbadamy i opublikujemy poprawkę.