Narzędzia do przechwytywania i konwertowania Internetu

Wyłączyć buforowanie?

Jeśli martwisz się o otrzymanie aktualnego zrzutu ekranu, nie martw się, tworzymy zupełnie nowy zrzut ekranu za każdym razem, gdy poprosisz o nowy zrzut. Przechwyty są buforowane, aby dać Ci czas na pobranie konkretnego zrzutu ekranu przed jego usunięciem z naszego systemu. Możesz zmienić czas przechowywania zrzutu w pamięci podręcznej Ustawienia konta.

Jeśli masz określone potrzeby, które nadal wymagają buforowania, należy je wyłączyć Skontaktuj się z nami.