Narzędzia do przechwytywania i konwertowania Internetu

Jak usunąć moje konto?

ostrzeżenieGdy usuniesz swoje konto, Twój profil i wszystko, co zostanie zapisane w pamięci podręcznej na naszych serwerach, takie jak przechwytywanie i scrapy, zostanie trwale usunięte. Po usunięciu konta nie można go odzyskać.

Można usunąć tylko bezpłatne konta, aby trwale usunąć konto:

  1. Idź do swojego strona konta. Jeśli nie jesteś zalogowany do Grabz, zostaniesz poproszony o zalogowanie się najpierw.
  2. Następnie naciśnij przycisk „Usuń konto”.
  3. Pojawi się okno dialogowe potwierdzenia. Kliknij „Tak”, aby potwierdzić zamiar usunięcia konta.

Po wykonaniu tych kroków konto zostanie trwale usunięte i nastąpi automatyczne wylogowanie z GrabzIt.

Jak usunąć płatne konto?

Zwykle uaktualnionych kont nie można usunąć. Jeśli chcesz usunąć płatne konto, musisz to zrobić anuluj subskrypcję.

Następnie poczekaj na wygaśnięcie opłaconego pakietu. Po wygaśnięciu opłaconego pakietu opcja „Usuń konto” stanie się dostępna na stronie Twojego konta i możesz usunąć swoje konto w zwykły sposób, wykonując powyższe kroki.